Koffers met liefde voor de natuur

Op 15 september 2019 was er in Tytsjerk “zoek DE NATUUR EN je letters”. Dit evenement werd georganiseerd door natuurpark Op Vijversburg en de cultuur- en activiteitencommissie van het dorp. Je kon in het park een route afleggen waarbij je letters moesten zoeken. Tijdens de wandeling kwam je verschillende koffers tegen. Bij iedere koffers kon je iet leuks beleven. Zo was er een computer-nerd met een gekke bril en stofjas, turend naar een laptopscherm. De computer bleek letters te missen. Al snel bleek dat deze letters uit het scherm in de omgeving terecht gekomen waren. Sommige letters zaten zelfs in de bomen! Samen kon je ze zoeken en terugstoppen in het scherm.

Bij een andere koffer, die bij het water stond, waren er letters in het water gevallen. Terwijl er een lied klonk over het water en vissen kon je zelf proberen de letter uit het water te hengelen. Maar oppassen dat je de vissen niet pijn deed!

Zo waren er in totaal 8 koffers met verhalen en dingen die je kon doen. Naast de zoektocht waren er nog verschillende andere dingen te beleven. Er was muziek, dans en je kon lekkers proeven uit de tuin.

Een prachtig evenement bedoeld om bewustwording te creëren. Om af en toe achter een computer weg te gaan en dingen in het echt te beleven. Natuur en spel werden aan elkaar verbonden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter