Wat doen wij?

DikGroen is een particulier initiatief en heeft als missie financiële steun te bieden aan projecten voor en door jeugd tot en met 25 jaar, die:

  • waardering, respect, kennis voor de natuur vergroten;
  • door jeugd worden bedacht en uitgevoerd ter behoud van de natuur in het algemeen.

Het uitgangspunt van DikGroen is dat kinderen en jongeren zoveel mogelijk bij de projectideeën betrokken zijn. Een groep kinderen/jongeren kan voortkomen uit een vereniging, vriendenkring, studieclub of school. Wij laten ons graag verrassen!

Heb jij een idee dat binnen deze doelstelling past? laat het ons weten via het kopje ‘Aanvraag indienen’. Misschien kom jij dan wel in aanmerking voor financiële steun om jouw idee te kunnen verwezenlijken! Vooral kleine subsidieaanvragen tot Euro 250,- juichen wij toe, omdat DikGroen dan meer initiatieven kan honoreren en veel jeugd kan laten meegenieten van de natuur.

DikGroen sponsort projecten van en voor kinderen, jeugd en jongeren voor een natuurbeleving om een band met de natuur op te bouwen.

Benieuwd wat we zoal subsidiëren? De eerdere projecten vind je hier. Heb je zelf een leuk idee? Dien hier je idee in en wie weet sponsort DikGroen jou ook!

Hier kun je je aanvraag indienen voor een financiële bijdrage voor een door jou bedacht project.
Een project kan worden ingediend voor jeugd tot en met 25 jaar.