Wat doen wij?

DikGroen is een particulier initiatief en heeft als missie het bieden van financiële steun aan natuurprojecten voor jongeren, die:

  • waardering, respect, kennis voor de natuur vergroten;
  • voor en/of door jeugd worden bedacht en uitgevoerd ter behoud van de natuur in het algemeen.

Het uitgangspunt van DikGroen is dat kinderen en jongeren zoveel mogelijk bij de projectideeën betrokken zijn. Een groep kinderen/jongeren kan voortkomen uit een vereniging, vriendenkring, studieclub of school. Wij laten ons graag verrassen!

Heb jij een idee dat binnen deze doelstelling past? laat het ons weten via het kopje ‘Aanvraag indienen’. Misschien kom jij dan wel in aanmerking voor financiële steun om jouw idee te kunnen verwezenlijken! juichen wij toe, omdat DikGroen dan meer initiatieven kan honoreren en veel jeugd kan laten meegenieten van de natuur.

Benieuwd wat we zoal subsidiëren? De eerdere projecten vind je hier. Heb je zelf een leuk idee? Dien hier je idee in en wie weet sponsort DikGroen jou ook!

Hier kun je je aanvraag indienen voor een financiële bijdrage voor een door jou bedacht project.

Een project kan worden ingediend voor jeugd tot en met 25 jaar.

DikGroen sponsort al meer dan 10 jaar de uitvoering van natuurprojecten voor kinderen, jeugd en jongeren, waarin de natuurbeleving centraal staat. Het doel is altijd het vergroten van waardering, kennis en respect voor de natuur.

Benieuwd wat we zoal subsidiëren? Kijk hier naar projecten die we gesteund hebben.