Steun ons

Wat doen wij?

DikGroen is een particulier initiatief en heeft als missie financiële ondersteuning te bieden aan projecten voor en door jeugd tot en met 25 jaar, die de waardering, het respect en de kennis voor de natuur vergroten door natuurbeleving en natuur activiteiten.

Het uitgangspunt van DikGroen is dat kinderen en jongeren zoveel mogelijk bij de projectideeën betrokken zijn. Een groep kinderen/jongeren kan voortkomen uit een vereniging, vriendenkring, studieclub of school. Wij laten ons graag verrassen!

Heb jij een idee dat binnen deze doelstelling past? laat het ons weten via het kopje ‘Aanvraag indienen’. Misschien kom jij dan wel in aanmerking voor financiële ondersteuning om jouw natuuractiviteit te kunnen verwezenlijken! Vooral kleine subsidieaanvragen tot Euro 250,- juichen wij toe, omdat DikGroen dan meer initiatieven kan honoreren.

Belangrijk om te weten is dat de Belastingdienst ons de ANBI-status heeft toegekend, waardoor er fiscale voordelen zijn. U kunt uw giften aan ons van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). En wij hoeven geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die wij ontvangen in het kader van het algemeen belang. Meer informatie kunt u vinden op de website van de belastingdienst.

 

Mogelijkheden

Investeer in het vergroten van het respect voor de natuur. De natuur èn de kinderen hebben  uw steun hard nodig!

Zowel individuën als bedrijven kunnen ons steunen. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt meehelpen: van eenmalige tot jaarlijkse donatie van uzelf als particulier, of van joint promotion tot een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst met uw bedrijf. U ziet altijd resultaat, want wij kiezen samen met u een concreet project of informeren u bij welke succesvolle actie uw geld is ingezet. U weet dus waarvoor u geeft. Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden.

Contactpersoon:

Egbert Dikkers – 06.53.57.62.78 of egbert@dikgroen.nl

Bank Details:
Triodos Bank – NL85 TRIO 07 86 82 74 91 – t.n.v. DikGroen / Weesp