Veelgestelde vragen

DikGroen sponsort projecten waarbij kinderen een natuurbeleving ondergaan en hierdoor iets meer over de natuur te weten komen.

Wij zien “een natuurbeleving” als een activiteit waarbij kinderen de natuur in gaan en op speelse en interactieve wijze een (leer)ervaring krijgen over de natuur die ze niet snel zullen vergeten.

DikGroen heeft tientallen verschillende projecten gesponsord. Een selectie van de uitgevoerde projecten vind je onder de volgende link

Nee, DikGroen sponsort geen projecten om (school)moestuinen of schoolpleinen aan te leggen of te onderhouden.

Jazeker kan dat. DikGroen sponsort niet alleen stichtingen/verenigingen of organisaties. Juist spontane natuurbelevingsinitiatieven van “losse” personen waardeert DikGroen.

DikGroen richt zich op kleinschalige projecten (met een totale projectbegroting van maximaal Euro 2.500/–) en sponsort in principe tot maximaal Euro 750/ per project. Op de website bij aanvraag indienen kun je zien of er nog budget beschikbaar is.

Het kan zijn dat het jaarbudget reeds is toegezegd aan projecten, waardoor wij geen nieuwe projecten voor het lopende jaar kunnen toezeggen. Schroom niet om toch contact met ons op te nemen voor een aanvraag voor het volgende jaar.

Ja de kosten voor de natuurbelevingsactiviteit moet je eerst zelf voorschieten.

Nee DikGroen heeft een heel eenvoudig aanvraagformulier dat je snel ingevuld hebt. Bij onduidelijkheden vraagt DikGroen soms om een toelichting.

Ja we beslissen snel, zodat ook spontane ideeën op korte termijn plaats kunnen vinden.

Gelijk na de activiteit vul je het eenvoudige formulier in, met minimaal 2 foto’s en financiële verantwoording. Je krijgt daarna snel uitbetaald.

Jazeker mag dat. DikGroen gelooft in de kracht van bevlogen mensen en daarom mogen deze kosten beperkt meegenomen worden.

Jazeker, als het maar activiteiten zijn die kinderen een natuurbeleving geven.

Nee DikGroen heeft geen minimum aantal deelnemers opgenomen. In alle redelijkheid kijkt DikGroen naar verwacht bereik en benodigde financiën.

Wij verwachten dat je DikGroen vermeld als sponsor van je activiteiten om onze naamsbekendheid te vergroten. Wij verwachten ook dat je ons een terugkoppeling geeft van je activiteit en dat je ons toestemming geeft om deze informatie te gebruiken in onze communicatie.

Natuurlijk respecteren wij de AVG wetgeving. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de privacy verklaring op onze website.

Ja, mocht je vragen hebben of twijfels over of jouw activiteit in aanmerking komt, dan kan je altijd een mail sturen. We antwoorden snel of bellen je op.