Aangenaam!

Bestuur en Raad van Advies

 • Marjolein Staal

  Marjolein Staal

  Voorzitter

  In de discussie over hoe we duurzaamheid in de toekomst en de dagelijkse praktijk vorm moeten geven, helpt het om me af te vragen wat ik nú wil voor míjn kinderen. Dat is “onbezorgd buitenspelen en genieten van de natuur”. Dat schept een band! Dat geeft richting! Dat stimuleert DikGroen!

 • Egbert Dikkers

  Egbert Dikkers

  Secretaris

  Natuur is mijn passie. Mijn inzet is gericht op het stimuleren van kinderen en jongeren om te genieten van de natuur in al haar facetten en te beseffen dat de kwetsbaarheid ervan betekent dat er respectvol mee omgegaan wordt.


 • Richard Dikkers

  Richard Dikkers

  Penningmeester

  De Natuur is schitterend, machtig, eigenwijs, en alom aanwezig. De relatie tussen het gedrag van de mens en de reactieve keuzes van de natuur zijn dagelijks onderwerp van gesprek. DikGroen wil de kwaliteit van deze dialoog tussen mens en natuur verbeteren vanuit onze eigen kiem: De Jongeren!

 • Judith de Lange

  Judith de Lange

  Algemeen bestuurslid

  Spelen in en genieten van de natuur is waardevol voor zowel de ontwikkeling van het kind als de samenleving. Nu respect voor de natuur weer essentieel is en duurzaamheid de nieuwe norm moet worden, is een gezonde dosis natuur voor alle jeugd geen overbodige luxe. DikGroen zet zich hier voor in!

 • Andrea Groenewegen

  Andrea Groenewegen

  Raad van Advies

  .

  Een dag niet naar buiten is een dag niet geleefd! De natuur is inspirerend in haar eenvoud, tegelijkertijd fascinerend in haar afwisseling. Onze toekomst, de jeugd, mag de waarde van natuur niet verliezen!

 • Heleen Hoogeveen

  Heleen Hoogeveen

  Raad van Advies

  Participatie en maatschappelijke betrokkenheid zijn kernwaarden in mijn leven. Jongeren kun je dat - op welk vlak dan ook - niet vroeg genoeg bijbrengen. DikGroen combineert spelenderwijs natuur laten ervaren met bewustwording creëren over het belang van de natuur bij kinderen.

 • Ditte Ooms

  Ditte Ooms

  Raad van Advies

  De natuur is dichterbij dan je denkt! Niet nodig om dagexcursies in te plannen om de Nederlandse natuur te ontdekken. Het mooie is dat de natuur begint zodra je de deur uitgaat. Je moet hem alleen wel herkennen. En dat is wat de Stichting DikGroen stimuleert.