Kidzklix natuurfotografie workshop tijdens Brommels! in de Noardlike Fryske Wâlden

Eerste prijs

Brommels! is een jaarlijks bramenfestijn in Nationaal Landschap de Noardlike Fryske Wâlden dat plaatsvind op 24 en 25 augustus. Publiek mag tijdens het festijn gratis bramenplukken bij deelnemende boeren. Zo komen bezoekers in aanraking met het bijzondere landschap van houtwallen en houtsingels. En dat is wat we van Commissie Brommels! zo belangrijk vinden: de (h)erkenning en waardering voor het bijzondere landschap in deze regio!

Tweede prijs

Rondom het bramenplukken vieren we een feestje. Particulieren en organisaties organiseren een aantrekkelijke activiteit in het kader van landschap, natuur, biologische en streekproducten of Wâldpykcultuur en geven zo samen vorm aan Brommels! Alle mede-organisatoren doen dit uit enthousiasme en betrokkenheid bij de doelstelling van het evenement en zonder winstbelang. Commissie Brommels! is de coördinerende groep vrijwilligers (6 personen) die zorg draagt voor vergunningen, promotie, verzekeringen en fondsen/sponsorwerving.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinds 2017 heeft Brommels! jaarlijks een thema. Dit jaar is het thema ‘Tuinen Verbinden’. ‘Tuinen Verbinden’ gaat over het vergroten van biodiversiteit door particuliere tuinen beter aan te laten sluiten op het omliggende landschap. En ook over de verbindende factor van tuinen voor mensen onderling.

Om kinderen in de basisschoolleeftijd op een laagdrempelige, verrassende, positieve en hopelijk onvergetelijke manier kennis te laten maken met dit thema, organiseren we daarom als Commissie Brommels! graag twee kinderworkshops natuurfotografie van Kidzklix. Deze workshops duren 3 tot 4 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter