3 jarige samenwerking: Bartje Struun en DikGroen

Als je met Bartje Struun de natuur in gaat, staat dat garant voor een natuurbeleving die volwassenen en kinderen niet snel meer zullen vergeten. Natuureducatie is een passie van Bartje Struun en hij staat bekend om zijn passie voor de natuur en kinderen vanuit een ander perspectief de natuur te laten ervaren.

Natuur en passie gaan hand in hand. Vanuit deze gemeenschappelijkheid heeft DikGroen in 2018 een eerste natuurexcursie voor kinderen met Bartje Struun financieel ondersteund. Het is ook vanuit deze ervaring dat DikGroen en Bartje Struun een 3 jarige samenwerking zijn aangegaan om meer kinderen de natuur te laten beleven.

————–

Over Bartje Struun

Bartje Struun hanteert een stijl als natuurgids die kennis met hart en hand verbindt. Het ervaringsgericht leren is zijn meest gebruikte manier van kennisoverdracht. Als kennis namelijk wordt gekoppeld aan een ervaring of een verhaal blijft het namelijk veel beter hangen. Als docent is Bartje verbonden geweest met verschillende (jeugd)natuurgidscursussen. https://bartjestruun.nl/wp/